Alt text

De Blauwe Hond is een interactief spel op cd. Het is speciaal ontwikkeld voor kinderen van drie tot zes jaar. De kinderen leren samen met jou spelenderwijs hoe zij thuis op een veilige manier met hun eigen Doodle kunnen omgaan.
Voor jou is een informatieve oudergids bijgesloten.
 
Het spel is genoemd naar Max. Max is een blauwe hond die samen met twee kinderen, Sara en Simon, hun ouders en hun kat in een huis wonen. In het spel komen allerlei dagelijkse gebeurtenissen voor met kind en hond die mogelijk een risico kunnen opleveren. De spelers van het spel moeten telkens kiezen wat Sara of Simon moet doen. Daarna wordt de scène verder gespeeld en wordt de reactie van Max zichtbaar. Op deze manier leren kinderen situaties die zich kunnen voordoen met een hond herkennen en hoe ze hier veilig mee om kunnen gaan.
 
Een echte aanrader voor iedere ouder (en grootouder) met kinderen die direct of indirect met honden in aanraking kunnen komen.
 


Alleen geschikt voor Windows pc´s.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,95
Aantal: Bestellen
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.