Alt text
De Oribloc Straps bevat twee verschillende bevestigingen
• Orbiloc rubber bandje
• Orbiloc klittenbandje

Rubber bandje
Je kunt de Orbiloc vastmaken aan elke riem of halsband. Ook op een bredere riem of halsband of een halsband die niet open kan. Het rubber bandje is gemaakt van silicone dat bestand is tegen extreme temperaturen en omstandigheden.
Het rubber bandje bevestig je aan de Orbiloc door deze door de twee gaten in de gesp te halen. Plaats vervolgend de Orbiloc op de halsband of het tuigje en kruis de twee uiteinden van het bandje aan de achterzijde van de halsband of het tuigje. Herhaal deze beweging aan de bovenkant van de Orbiloc. Plaats vervolgens beide uiteinden in een opening van de gesp.

Orbiloc klittenband
De klittenband zorgt voor een snelle en makkelijke bevestiging van Orbiloc safety light aan een riem of een halsband. Ook heel handig om de Orbiloc safety light te wisselen van halsband of tuigje.
Je haalt de klittenband net als het rubber bandje door de openingen van de Orbiloc en wikkelt vervolgens de klittenband om de halsband of het tuigje. Je kunt de klittenband ook gebruiken in combinatie met het rubber bandje.
Video('s): Orbiloc strap
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.