Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
P.L.A.Y. Marshmallow is vrolijk speelgoed voor Doodles met smaak.
De marshmallow s'mores knispert en heeft een pieper voor extra speelplezier. Het 'koekje met de chocola' kan losgemaakt worden van de marshmallow.

P.L.A.Y. Lantaarn is 16 x 8 x 7cm.


P.L.A.Y. is een merk die anders is dan andere merken. Het is afkomstig uit Amerika en er zitten enorm creatieve mensen op de ontwerpafdeling. De unieke collecties zie je terug in het dagelijks leven en zorgen voor urenlang speelplezier. De speeltjes zijn niet alleen leuk voor honden, maar zorgen ook voor een lach op het gezicht van de hondeneigenaar.
Al het P.L.A.Y. speelgoed voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die ook gelden voor het produceren van het speelgoed voor baby's en kinderen.
P.L.A.Y. werkt met duurzame en gerecyclede materialen. Daarnaast hebben ze een partnership met IFAW (International Fund for Animal Welfare). Een deel van de opbrengsten van verschillende collecties wordt aan deze organisatie gedoneerd.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 11,50
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.