Alt text
Het eerste levensjaar van je Doodle is een hele belangrijke periode. Hierin leg je de basis voor de rest van zijn leven. Deze periode kun je later niet opnieuw doen, dus het is van belang om daar nú tijd in te investeren. Als je je puppy of jonge hond nu de juiste dingen aanleert, leg je een ijzersterk fundament voor een fysiek fitte hond waar je straks naar hartelust mee kunt wandelen, sporten of andere actieve dingen mee kunt doen.

In deze online cursus leer je hoe een hond zich het eerste levensjaar lichamelijk ontwikkelt. Met die kennis kun je zelf veel beter beoordelen wat wel en niet verstandig is. Je krijgt een leidraad voor wat je in welke fase wel en niet kunt doen, mede aan de hand van een heleboel leuke en nuttige oefeningen. Deze oefeningen zijn passend bij de ontwikkelingsfase van je puppy en jonge hond. Hiermee ontwikkelt het lijf van je puppy zich optimaal naar een volwassen lichaam, en wordt zo perfect voorbereid op een lang en gezond actief leven. Voor een aantal veel beoefende sporten krijg je tips over hoe je jouw jonge Doodle daar het beste op kunt voorbereiden.

Achtergrond kennis
Meer kennis over de fysieke ontwikkeling van je puppy in zijn eerste levensjaar. Hierdoor kun je zelf beter beoordelen wat wel en niet verstandig is.

Oefeningen
Leuke en tegelijk nuttige oefeningen toegesneden op de ontwikkelingsfase waarin je Doodle zit, zodat je op het juiste moment de juiste oefeningen kunt doen. De oefeningen zijn uitgebreid beschreven en verduidelijkt met filmpjes.

Besloten Facebook-groep
Een besloten Facebook-groep waar je filmpjes kunt plaatsen en je vragen kwijt kunt. De filmpjes worden beoordeeld door de professionals van Fit Dog Program en je vragen worden door hen beantwoord. Op deze manier leer je ook van je mede-cursisten en kun je ervaringen delen.
 
  • Online cursus
  • Eigen tempo
  • Thuis te volgen
  • Voor iedereen die een puppy heeft of binnenkort krijgt en deze puppy de best mogelijke start voor een lang en gezond actief leven wil geven.
  • 1 jaar toegang tot alle cursusmaterialen
  • Facebook-pagina met tips van de Fit Dog Program professionals

Schrijf je in en ontvang €15 korting met onze kortingscode Be-Doodle18

 
Meer informatie en inschrijven
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 95,00 € 80,00
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.