Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
PUUR Magnesium gebruik je bij onrust en stijve en stramme spieren van je Doodle. Magnesium is een essentieel mineraal dat van belang is bij vele processen in het lichaam. Het zorgt voor een goede botkwaliteit en werkt spierontspannend.

Dosering
Doodle tot 10kg > 1-2x daags een halve maatschep
Doodle 10 tot 25kg > 1-2x daags een maatschep
Doodle vanaf 25kg > 1-2x daags anderhalve maatschep
1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening  
PUUR Magnesium kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Het poeder kan ook in een klein beetje water aangelengd worden en vervolgens met een doseerspuitje rechtstreeks in de bek gedaan worden.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.


Inhoud: 150 gram
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,75
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.