Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Nina Ottosson heeft leuke en leerzame spelletjes om samen met je Doodle te doen. Alle spelletjes stimuleren en activeren hun intelligentie en versterken de band met de baas. De nieuwste Nina Ottosson puzzels worden ontwikkeld in samenwerking met Outward Hound.
Per keer is 10-15 minuten spelen voldoende.
 
Dog Hide n´ Slide
Onder de kokertjes verstop je beloningssnoepjes. Je Doodle moet puzzelen hoe hij de kokertjes de goede kant op kan schuiven om zo bij het lekkers te komen. Lukt het je Doodle om het lekkers te vinden, prijs hem dan uitbundig en stimuleer hem op deze manier nog meer. Als alle beloningssnoepjes zijn gevonden kun je het uitdagender maken voor je Doodle door de kokertjes te blokkeren en de flippers te gaan gebruiken.
Een beetje helpen bij het puzzelen mag altijd.
 
Dog Hide n´ Slide is gemaakt van composiet. Dit unieke materiaal combineert de voordelen van zowel hout als kunststof. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en splintert niet. De afmeting van deze puzzel is 33x33 cm.

Dog Hide n´ Slide heeft moeilijksheidsniveau 2
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 25,95
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.