Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Nina Ottosson heeft leuke en leerzame spelletjes om samen met je Doodle te doen. Alle puzzels stimuleren en activeren hun intelligentie en versterken de band met de baas. De puzzels zijn een 'enrichment product'; een verrijking voor je Doodle.
Per keer is 10-15 minuten spelen voldoende. Je speelt altijd samen met je Doodle. Berg de puzzel op nadat jullie klaar zijn met spelen.
 
Dog Snuffle N' Treat Ball is een interactieve puzzelbal. In deze bal verstop je snacks in de openingen. Daarna plaats je de pluche eekhoorns in de openingen. Je Doodle haalt eerst de eekhoorn uit het speeltje en door daarna de bal te rollen, komen de snacks eruit.
 
  • Geschikt voor jonge en volwassen Doodles
  • Dubbel puzzelplezier
  • Inclusief 6 pluche eekhoorns

Je kunt de puzzel moeilijker maken door de pluche eekhoorns er helemaal in te stoppen of het voor beginners makkelijker maken door de eekhoorns er maar half in te stoppen. Dog Snuffle N' Treat Ball is een heerlijke toevoeging voor de hersenwerk spelletjes van je Doodle.

Diameter ball: 16cm

Dog Snuffle N' Treat Ball heeft moeilijkheidsniveau 2
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 31,50
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.