Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Nina Ottosson heeft leuke en leerzame spelletjes om samen met je Doodle te doen. Alle spelletjes stimuleren en activeren hun intelligentie en versterken de band met de baas.
Per keer is 10-15 minuten spelen voldoende.
 
Dog Worker - moeilijkheidsniveau 3
De Dog Worker is de puzzel voor de (ver)gevorderde speurneus. Geniet van je Doodle terwijl hij uitvindt hoe hij deze hersenkaker zal gaan oplossen. Door beloningssnoepjes onder de kokers te verstoppen kan je Doodle gaan puzzelen hoe hij de kokertjes naar de goede kant moet schuiven om bij het lekkers te kunnen komen. Lukt het je Doodle om het lekkers te vinden, prijs hem dan uitbundig en stimuleer hem op deze manier nog meer.
Je kunt het nog uitdagender maken voor je Doodle door de kokers te blokkeren met de flippers en de draaischijf te gaan gebruiken. In begin zal je daarbij een klein beetje moeten helpen. 

De Dog Worker is gemaakt van composiet. Dit unieke materiaal combineert de voordelen van hout en kunststof. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en splintert niet.
De kleur van deze puzzel is mintgroen.
Video('s): Dog Worker
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.