Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Leucillin is een effectief desinfectieproduct voor je Doodle. Het is een antibacteriële, antivirale en antischimmel spuitstof voor het reinigen en spoelen van snij-, bijt- en schaafwonden. Leucillin doodt 99,9% van de ziektekiemen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en de instandhouding van infecties.
Leucillin doodt ziektekiemen zoals bacteriën direct bij contact waardoor geen resistentie gevormd wordt door overlevende bacteriën. Hierdoor kan de huid snel herstellen. Het werkt uitstekend tegen huidaandoeningen zoals irritaties, droge huid en jeuk.

Leucillin is pH neutraal, niet giftig en geeft geen branderig gevoel op de huid. In iedere situatie, inclusief behandeling van een sensitieve en allergiegevoelige huid, is Leucillin 100% veilig.

Breng Leucillin royaal aan op de gewenste plek en laat het vervolgens opdrogen.
Voor bestaande condities het aangetaste gebied driemaal daags ruim behandelen tot de symptomen verdwenen zijn.

Leucillin is ook ideaal na het verwijderen van een teek, bij een beschadigde huid na het ontklitten van de vacht en bij geïrriteerde liezen en oksels van het scheren. In de trimsalon wordt Leucillin gebruikt bij het ontsmetten van het gereedschap.

Inhoud 150ml

De werkzame stoffen in Leucillin zijn water, hypochlorig zuur en natriumchloride.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.