Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Nina Ottosson heeft leuke en leerzame spelletjes om samen met je Doodle te doen. Alle puzzels stimuleren en activeren hun intelligentie en versterken de band met de baas. De puzzels zijn een 'enrichment product'; een verrijking voor je Doodle.
Per keer is 10-15 minuten spelen voldoende. Je speelt altijd samen met je Doodle. Berg de puzzel op nadat jullie klaar zijn met spelen.
 
Lickin' Layers puppy heeft meer dan 60 vakjes waar je snacks of voer in kunt verstoppen. De drie lagen moeten door je Doodle puppy worden rondgedraaid om alle lekkernij te onthullen. Je Doodle wordt mentaal gestimuleerd.
 
  • Geschikt voor puppy en miniature Doodles
  • Voedselveiligmateriaal; vrij van BPA, ftalaten en pvc
  • 3 lagen puzzelplezier
  • Makkelijk schoon te maken

Maak een feestje van het eten van je Doodle. Brokjes, natvoer en snacks kunnen allemaal in de Lickin' Layers. Daag jezelf uit door deze puzzel zo gezond mogelijk voor je Doodle te vullen.
Eet je Doodle te snel? De Lickin' Layers is groot genoeg om te gebruiken als slowfeeder.
Je kunt deze voerpuzzel ook vullen met geitenyoghurt, pindakaas en/of banaan en de puzzel invriezen. Zo maak je een heerlijk smaakvol ijsje voor je Doodle.

Formaat: 17cm doorsnee, 6cm hoog

Lickin' Layers heeft moeilijkheidsniveau 2
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,50
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.