Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
P.L.A.Y. Ananas is tropische verrassing voor je Doodle.
De ananas is van pluche en canvas en bevat drie schijven ananas die eruit gehaald kunnen worden. De ananas knispert en in de ananasschijven zitten piepers voor extra speelplezier.

P.L.A.Y. Ananas is 13 x 13 x 24cm.


P.L.A.Y. is een merk die anders is dan andere merken. Het is afkomstig uit Amerika en er zitten enorm creatieve mensen op de ontwerpafdeling. De unieke collecties zie je terug in het dagelijks leven en zorgen voor urenlang speelplezier. De speeltjes zijn niet alleen leuk voor honden, maar zorgen ook voor een lach op het gezicht van de hondeneigenaar.
Al het P.L.A.Y. speelgoed voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen die ook gelden voor het produceren van het speelgoed voor baby's en kinderen.
P.L.A.Y. werkt met duurzame en gerecyclede materialen. Daarnaast hebben ze een partnership met IFAW (International Fund for Animal Welfare). Een deel van de opbrengsten van verschillende collecties wordt aan deze organisatie gedoneerd.

Uitverkocht
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.