Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Elke pup een goede start
Krijg je bijna een pup of heb je net een pup in huis? Dan wil je hem uiteraard de best mogelijke start geven in zijn jonge leven. ‘Elke pup een goede start’ bied je praktische handvatten om je pup goed te laten functioneren in onze maatschappij en in jouw gezin. Door de handige oefeningen voor alle fases in de puppyperiode, geeft dit boek jou en je pup de allerbeste start!
Vanuit verschillende invalshoeken geven osteopaat Martine Burgers en hondentrainer Sam Turner je alle inzichten in de ontwikkeling van je pup.
‘Kijk naar je hond en leer wat deze nodig heeft’ is het centrale thema. Hun positieve en vernieuwende manier van werken zorgt voor harmonie tussen hond en begeleider. Met dit boek leg je de basis voor een leven lang plezier.
 
De oefeningen worden geïllustreerd met duidelijke foto’s en praktische tips.
‘Elke pup een goede start’ is het eerste deel in een vierdelige serie. Deel 2 ‘Je puber goed op pad’, deel 3 ‘Je senior vervolgt zijn weg’ en deel 4 ‘De hond als atleet’ zijn ook verkrijgbaar.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 36,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.