Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
De Orbiloc Service Kit bevat alle benodigdheden om je Orbiloc safety light te onderhouden.
De Service Kit bestaat uit:
• Batterij – 2 x CR- 2032 Lithium batterijen
• Rubberen ring ingevet in silicone

De Orbiloc gebruikt twee CR-2032 Lithium batterijen. De batterijen zijn goed voor 250 uur knipperlicht en 100 uur vast licht.
De kleine rubberen ring ingevet met silicone is van cruciaal belang om de Orbiloc waterbestendig te houden. We adviseren om de rubberen ring te vervangen zodra je de batterij vervangt.

Onderhoud
Als de Orbiloc Dog Dual in contact is gekomen met modder of zeewater, adviseren wij je om deze af te spoelen. Dit kun je het beste doen onderstromend water, terwijl je de selectie modus ring draait. Voor het afspoelen adviseren wij je om het licht niet te openen of te demonteren.

Vervangen van de batterij
Om de batterij te vervangen schroef je de onderzijde van de Orbiloc safety light los. Plaats de nieuwe batterij. Let hierbij goed op dat het + symbool naar beneden zit. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast.
Video('s): Orbiloc service kit
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,25
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.