Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
PUUR Cranberry capsules dragen bij aan een gezonde blaas en urinewegen van je Doodle.

Dosering
Eenmaal daags 1-3 capsules
Bevat per capsule: 275 mg Cranberry extract 21:1 en 27,5 mg Vitamine C (als ascorbinezuur)

Toediening  
Kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om zo goed gemengd te worden met het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. De capsules kunnen ook in iets lekkers gegeven worden.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van je Doodle. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven in een onderhoudsdosering. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren   
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 90 capsules
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 21,95
Aantal: Bestellen
 
 
 
 
 
Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en je beter van dienst te zijn. We slaan geen persoonlijke gegevens op.